Dostava naročenega blaga:

Blago, naročeno v spletni trgovini LOTOS, Kranj, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v naši trgovini, običajno še isti dan. Če artikla nimamo na zalogi v naši trgovini, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru nas o natančnem času dobave vedno lahko povprašate prek elektronske pošte (trgovina@lotos.si) ali pa nas v času delovnega časa (pon-pet: 9:00 - 19:00 ob sobotah 8:00 - 12:00) pokličete na telefon 04 2350 830

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije ali GLS kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete v naslednji delavni dan, najkasneje v 2 dneh. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam pustijo obvestilo za dvig na najbližji pošti, ali vas bo dostavljavec poklical.

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naših trgovini v Kranju (Cesta Jake Platiše 13, 4000 Kranj). Poleg tega da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi prodajalci, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na drugo ime in naslov, na primer v službo. Prav tako je mogoče naročiti posebno dostavo po 16h. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali po povzetju, vas prosimo da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.

Stroški dostave:
Stroške dostave blaga krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški nakupa so odvisni od teže naročenega blaga:

  • teža naročenega blaga: 0..100g - 1,50€
  • teža naročenega blaga: 101..250g - 1,70€
  • teža naročenega blaga: 251..500g - 2,40€
  • teža naročenega blaga: 501..5000g - 4,60€
  • izredne mere in teža naročenega blaga: - 7,00€
Stroškom poštnine, v kolikor je izbrano plačilo po povzetju se doda znesek 1.20€, katerega zaračuna pošta Slovenije za prevzem plačila.